Christmas koncert at Mollerup Estate

Julekoncert 2016 på Møllerup Gods
Barndrømmen

Lotteriet i forbindelse med julekoncerten afholdes til fordel for organisationen Barndrømmen.

"Barndrømmens vision er, at kulturelle aktiviteter og oplevelser skal være en naturlig og integreret del af alle børn og unges hverdag i Danmark. Vi ønsker at bane vejen og vise social udsatte børn uopdagede muligheder, således at de på sigt selv kan bryde med en eventuel negativ social arv".

Dorthe Foged, stifter af Barndrømmen

 

Udtalelse fra Julekoncert-gæst

Tak for en flot og smuk aften. 

God kunst skal røre - og det gjorde musik og kunstnere. 
Dertil unikt smukke omgivelser.
En stor fornøjelse.  

Stinne Cilieborg

 

Stemningsfuld julekoncert

Nyd den stemningsfulde julekoncert over den gamle Herskabsstald, som emmer af atmosfære og historie under de ældgamle bjælker og sprossede vinduer.

Julekoncerten er en særlig oplevelse, som vi håber, kan blive en fast juletradition på Møllerup Gods. Vi glæder os til, at byde jer velkommen til en fortryllende aften!

julekoncert møllerup gods

Sponsoraftale med julekoncerten

Møllerup Gods afholder for anden gang julekoncert over den gamle Herskabsstald. Arrangementet er både forbeholdt private og virksomheder. Med en sponsoraftale kan I profilere jer som et firma i verdensklasse, og give jeres kunder en særlig oplevelse og adgang til et attraktivt netværk. 

Vil I også have en sponsoraftale eller en aftale om VIP-billetter, så kontakt os. 

Program

Skuespiller Susse Wold, operasangerne Lisbeth Kjærulff og Jens-Christian Wandt, akkompagneret af Holmens Kirkes Organist Jakob Lorentzen synger julen ind med de kendte og elskede melodier - solistiske indsalg og sange, hvor alle synger med.

Efter koncerten byder godsejere Anne Sophie og Sitg Gamborg på glögg. Her vil det også være muligt at hilse på de medvirkende kunstnere.

Fra kl. 17:00 kan man spise en uformel julebuffet i Jægerstuen. Køb Billet

Så kort er der til Julekoncerten

Møllerup Gods ligger med sin placering på Djursland centralt i Østjylland, tæt på Århus. Så kort er der til julekoncerten:

  • 10 minutter fra Aarhus Airport, lufthavn
  • 15 minutter fra motorvej E45
  • 20 minutter fra færge i Ebeltoft, Mols Linien
  • 25 minutter fra Århus