Gourmetoplevelser ved Verdensballetten

"Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt"

"I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje"

"Fantastisk aften i smukke omgivelser. Det var en stor oplevelse at høre om godsets drift, og at se parken"

Lokale specialiteter var en succes


Hvert år kan publikum forudbestille en picnickurv, som kan nydes i Godsets park. Den er fyldt med lækre lokale delikatesser fra Djursland og nydes med et glas vin.
Kurvens indhold er nøje udvalgt og sammensat i samarbejde med den lokale Meny i Rønde 

Det er også muligt at nyde en 3-rettes gorurmet menu på Hubertus Kroen. Menuen leveres og tilberedes af kok Tommy Friis fra Fru Larsen. Balletmenuemn serveres med vine som er udvalgt til menuen. Kr. 799,- Fru Larsen, og vi kan garantere en menu af høj kvalitet som er nøje sammensat af de bedste råvarer.

Forudbestilling af både picnickurv og menu sker sammen med køb af billetter her:
Bestil Billet

Picnickurv i parken

Picnic kurv indeholdende små delikate retter lavet af lokale delikatesser. Lækkert lagtidshævet brød hertil pesto og hammus. Nyd picnicen i parken inden forestillingen.

 

 

 

Gourmet på Kroen

Kokken Tommy Friis fra Fru Larsen tilbereder en udsøgt 3- retters menu serveret med vine, der er specielt udvalgt til menuen. Menuen er sammensat af tidens spændende råvarer. Tommy Friis blev årets kok, mens han var på Mols Kroen. Siden har han sammen med sin hustru kastet sig over Fru Larsen i Langå, hvor han får de flotteste anmeldelser. 

 
 

 

 

Alt fungerer bare

Det var med stor glæde, at jeg for fjerde år i træk så Verdensballetten på Møllerup Gods.
Som tidligere selvstændig får jeg lyst til at sige, at I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje. Det er virkelig en oplevelse af de helt store at deltage i jeres arrangementer! Jeg glæder mig allerede til næste år. Birte Lorenzen

En utrolig oplevelse

Som sædvanlig en utrolig dejlig oplevelse, at være med igen i år til Verdensballet. Heldigvis har vi været med fra starten hos jer, og det bliver vi ved med. Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt. Balletten, sangen, violinen, og hele arrangementet med dejlig velkomst ved parkeringen, søde mennesker ved indgangen og hele stemningen. INTET kunne være bedre set fra vores side! Inger og Niels Bentzen