Herregårdsjagt på Møllerup Gods

- 425 hektar i Nationalpark Mols Bjerge

Møllerup Gods tilbyder selskabsjagt, rough shooting, pürsch og andetræk. Vi har også fasanjagt og lerdue skydning i terræn

Klik og se alle billederne i vores jagt galleri

Det siger gæsterne om jagt på Møllerup Gods

"Det er et unikt sted i fantastiske omgivelser. Stig og Anne Sophie udviser en sjælden grad af personlig service, og det lægger vi vægt på. Selve jagten er meget professionelt styret med masser af fugle. Det er en oplevelse, som vi deler med vores kunder, og det er alle pengene værd” Christina Ørskov, bestyrelsesformand i Orskov Yard. Orskov har fem år i træk inviteret 10-12 kunder med til fuglejagt på Møllerup Gods med middag og overnatning.

Herregårdsjagt i Østjylland

Møllerup Jagt tilbyder noget af det bedste jagt i Østjylland med selskabsjagt, rough shooting, pürsch og andetræk. Vi har også fasanjagt og lerdueskydning i terræn.

Her får du en smuk naturoplevelse og adgang til høje fasaner og en unik genetisk stamme af råvildt, der sætter store opsatser. Her skydes hvert år medaljebukke. Vi opdrætter fasaner og ænder, men har desuden mange gråænder og krikænder, der trækker op fra Kalø Vig.

Jagten foregår på Møllerup Gods med 425 hektar varieret herregårdslandskab. Det hele er placeret centralt i Østjylland midt i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland.

Velplejet jagtlandskab og jagtvæsen

Møllerup Gods har drevet professionelt jagtvæsen i 40 år. Vi har et naturligt kuperet terræn, hvor vi har etableret og vedligeholder mange remiser og vildt biotoper for både fugle og klovbærende vildt.

Fra jagtterrænet på Møllerup Gods kan man nyde de mest fantastiske udsigter over Kalø Vig, slotsruinen og Mols Bjerge. Til de sociale jagter som selskabsjagter og rough shoot trækker vi på en række faste, frivillige hjælpere, der sørger for at få vildtet frem.

Forlæng opholdet på Møllerup Gods

Det er også både fristende og let at forlænge sit ophold på Møllerup Gods. Vi lejer værelser på Hubertus Kroen ud, i alt har vi 16 dobbeltværelser. Det er en helt særlig oplevelse at gå til ro til lyden af fasaner, der går på pind ude ved voldgraven. Kontakt os, hvis du vil høre, hvornår kroen er ledig for overnatning.

Let at komme til Møllerup Jagt

Møllerup Gods ligger centralt i Østjylland og blot få minutters kørsel fra motortrafikvej. Det er derfor let at komme på jagt her:

  • 10 min. fra Aarhus Airport, lufthavn
  • 15 min. fra motorvej E45
  • 20 min. fra færge i Ebeltoft, Mols Linien

Certificeret Wildlife Estate

På Møllerup Gods forsøger vi at skabe de optimale forudsætninger for biologisk mangfoldighed ved at bevare og styrke de naturlige omgivelser for dyrelivet, derfor er vi certificeret Wildlife Estate.

425 hektar jagt

  • Selskabsjagt
  • Rough shooting
  • Pürsch
  • Andetræk
  • Fasanjagt
  • Lerdueskydning i terræn.
Jagtfrokost

Jagtfrokost

Vi holder ofte jagtfrokost i den gamle herregårdsstald, men vi tilbyder også en sandwich-i-hånden eller en lækker menuer, evt. tilberedt af en af områdets gourmetkokke.

Kontakt os

Har du fået lyst til at tage på Østjyllands bedste jagt? Kontakt os, så sammensætter vi den helt rigtige jagt oplevelse. Dog er der udsolgt af jagt i 2017.