Møllerup kontorudlejning midt på Djursland

Skriv "Møllerup Gods" på visitkortet og få en central beliggenhed i Østjylland. Tæt på motorvej, lufthavn og færge. Her er flotte repræsentative rammer, og I bliver en del af en bæredygtig historie. Her er plads og rum til trivsel og performance i et dynamisk forretningsmiljø.

Kontakt os og kig forbi til en rundvisning og en snak om kontorleje.

Aarhus Lufthavn: 7 km

Motorvej E45: 15 minutter

Århus Centrum: 35 minutter

Færge til Sjælland: 20 km

Færge til Sverige: 30 km

Randers: 45 km

Om at have kontor på Møllerup

”Møllerup Gods har en enestående historie, som Kapitalbørsen er en del af, og som danner spændende rammer for os, når vi møder vore forretningsforbindelser på kontoret.” Carsten Færge, Kapitalbørsen (Kapitalbørsen beskæftiger 5 medarbejdere og har lejet 100 kvm på Møllerup Gods)

Udlejning til individuelle behov

Vi kan indrette et kontor til jeres behov, eller I kan leje skriveborde i et åbent kontormiljø. Når I lejer kontor her, får I også adgang til et stort mødelokale. Vi har også plads til produktion i mindre omfang.

En magnet på kreative medarbejdere

De smukke omgivelser virker som en magnet på kreative medarbejdere og forretningsforbindelser. Vores kontorlokaler ligger på det gamle halmloft over hestestalden. Det er nænsomt renoveret med højt til loftet, fritlagte bjælker og plankegulve.

Rammer til events og kundepleje

Vi har unikke rammer for events, kick-off og kundepleje, eksempelvis jagt. Det er også oplagt at vise den flotte natur frem i Nationalpark Mols Bjerge. Desuden råder Møllerup Gods over en nedlagt kro som kan lejes til bespisning, fest, møder, overnattende gæster med videre.

Velegnet til dig med en CSR strategi

Et kontorlokale på Møllerup Gods er velegnet til virksomheder med en CSR-strategi

  • Vi fyrer med vedvarende energi i form af halmfyr.
  • Vi tager ansvar for vores fælles kulturhistorie.
  • Vi er en del af Nationalpark Mols Bjerge, der tager ansvar for vores landskab og miljø.