Flotte udtalelser fra gæsterne

"Vi er stadig høje efter lørdagens fantastiske arrangement på Møllerup, som blev afviklet så flot! Dejligt selskab, flotte omgivelser og oplevelser, vi ikke kan rose nok"

"Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt"

"I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje"

"Fantastisk aften i smukke omgivelser. Det var en stor oplevelse at høre om godsets drift, og at se parken"

En fantastisk aften

Tak for nok en fantastisk god balletaften i sublime omgivelser, der i denne sammenhæng er perfekte kulisser for en super blanding af ballet, musik og sang, med kunstnere, der bare er så dygtige.

Så godt at opleve og tænke på bagefter.

Og så alle svalerne, der bare har travlt og passer deres. Det er næsten som en prik over et i, hvor vejret kunne være en konkurrent til denne prik.

- Lone Hansen

En utrolig oplevelse

Som sædvanlig en utrolig dejlig oplevelse, at være med igen i år til Verdensballet. Heldigvis har vi været med fra starten hos jer, og det bliver vi ved med. Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt. Balletten, sangen, violinen, og hele arrangementet med dejlig velkomst ved parkeringen, søde mennesker ved indgangen og hele stemningen. INTET kunne være bedre set fra vores side! Inger og Niels Bentzen

Alt fungerer bare

Det var med stor glæde, at jeg for fjerde år i træk så Verdensballetten på Møllerup Gods.
Som tidligere selvstændig får jeg lyst til at sige, at I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje. Det er virkelig en oplevelse af de helt store at deltage i jeres arrangementer! Jeg glæder mig allerede til næste år. Birte Lorenzen

Stor ros

 
Tusind tak for en fantastisk aften i lørdags, hvor alt bare spillede. 
Vi modtog igen stor ros for arrangementet fra vores kunder og den skal sendes videre til jer alle, som gør det muligt at skabe en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. En speciel tak skal lyde til de frivillige kræfter ved arrangementet – uden jer var det ikke muligt!
Lene Løvbjerg Smidstrup, Relationship Manager, Jyske Bank

Lokale delikatesser

Vores picnickurve fra Meny fyldt med lokale delikatesser blev revet væk, ligesom vi mærkedede en enorm efterspørgsel på vores populære 3-retters balletmenuer kreeret af kokken Tommy Friis fra Restaurant Fru Larsen.

Begge blev totalt udsolgt i ugerne op til Verdensballetten. Derudover blev der serveret

  • Gedeis fra Lille Rane-ladegård
  • Lune drikke fra Mols Kafferisteri
  • Grillpølser fra Meny, Rønde

En dejlig dansk sommeraften, et gennemarbejdet setup og knivskarp styring - Verdenballetten 2018 på Møllerup Gods

En dejlig dansk sommeraften, et gennemarbejdet setup og knivskarp styring af slagets gang gjorde denne begivenhed i ballettens tegn til en vellykket oplevelse for de over 1600 fremmødte gæster.
Hendes Majestæt Dronningen var traditionen tro også til stede på Møllerup Gods, hvor operasangeren, og aftenens vært, Jens-Christian Wandt, med sikker hånd og stemme førte publikum gennem aftenens forestilling. Verdensballetten havde sammensat et spændende program, hvor balletdanserne optrådte med både klassiske og helt moderne indslag. På scenen havde danserne selskab af danske operasangere, og den unge klassiske duo Walentin & McKenzie på violin og piano. 
Artisterne, syv af Europas største balletdansere, to veloplagte operasangere og de to dygtige musikere leverede en smuk og rost forestilling. En forestilling, hvor Møllerups omgivelser, den smukke natur og den flotte hovedbygning er en vigtig del af helhedsoplevelsen.

- Aarhus Udate, 19. juli 2018