Godsejerparret Anne Sophie og Stig Gamborg håber på hvid jul i år, når godset inviterer indenfor til deres første julekoncert med sangere og musikere fra Verdensballetten.

Møllerup Gods inviterer til julekoncert d. 25 november

Møllerup Gods inviterer d. 25 november for første gang indenfor til en intim julekoncert med sangere og musikere fra Verdensballetten ovenpå Herskabsstalden. Arrangementet afholdes til fordel for organisationen Barndrømmen. 

Møllerup Gods på Djursland havde i sommers et rekordstort antal gæster til dette års Verdensballet, som bl.a. bød på opera og ballet i verdensklasse. Godsejerparret Anne Sophie og Stig Gamborg vil nu afholde en intim og stemningsfuld julekoncert, som giver en enestående mulighed for at opleve nogle af de musikalske stjerner fra Verdensballetten i et smukt juleprogram.

- Vi fik så god respons på arrangementet i sommer, og tænkte at vi kunne noget mere i det her format. Vi har ingen balletdansere med denne gang, men vi kan stadig præsentere de musikalske stjerner fra verdensballetten, som vil synge julen ind sammen med os, siger Anne Sophie Gamborg, som glæder sig til, at præsentere godsets nyeste arrangement.  

Jens-Christian Wandt, operasanger og konferencier ved Verdensballet på Møllerup Gods og operasangerinde Andrea Pellegrini, synger julens kendte og elskede sange akkompagneret af den kendte engelske stjerneviolinist Charlie Siem og pianist Caroline Jaya-Ratnam. Efter koncerten byder godsejerparret Anne Sophie og Stig Gamborg på et lille traktement med glögg, hvor det også vil være muligt at hilse på de medvirkende kunstnere.

Arrangementet afholdes over Herskabsstalden på Møllerup Gods, og bliver et mindre og eksklusivt arrangement med et begrænset antal billetter.

Lokalerne over Herskabsstalden skal danne ramme for julekoncerten, som godsejerparret er i fuld gang med at planlægge ned i mindste detalje til d. 25 november.

- Det er et unikt arrangement, hvor vi sidder tæt og gæsterne kommer helt tæt på stjernerne. Det er egentlig et eksklusivt arrangement, fordi vi ikke har så mange billetter til salg, men også et hyggeligt arrangement, som taler til alle som holder af julens skønne sange, siger Anne Sophie Gamborg, som glæder sig til at invitere indenfor, ovenpå Herskabsstalden.

Godsejerparret har længe arbejdet på at etablere et årshjul med en række arrangementer fordelt udover året, som skal bringe Møllerup Gods tilbage som det kulturhistoriske fyrtårn, det engang har været.

- Vi har nogle helt unikke rammer på Møllerup, og dem vil vi gerne udnytte på bedste vis, og være med til at inddrage lokalbefolkningen og udefrakommende gæster endnu mere, siger en glad Anne Sophie Gamborg, som også snart optræder i DR1 programmet ”Godsejerne”, som de netop er i gang med at optage sæson 2 af.

Julekoncerten er til fordel for organisationen Barndrømmen, som arbejder for kunst og kultur til alle.

- Barndrømmens vision er, at kulturelle aktiviteter og oplevelser skal være en naturlig og integreret del af alle børn og unges hverdag i Danmark. Vi ønsker at bane vejen og vise social udsatte børn uopdagede muligheder, således at de på sigt selv kan bryde med en eventuel negativ social arv, siger stifter af Barndrømmen Dorthe Foged, som glæder sig over godsejerparrets initiativ.

- Barndrømmen passer rigtig godt til Møllerups vision om, at kunst og kultur er for alle, og at vi gerne vil udbrede kendskabet hertil. Elisabeth Rosenkrantz, tidligere ejer af Møllerup, startede i sin tid traditionen på Møllerup om, at støtte udsatte igennem bl.a. uddannelse. Så det er egentlig en ældgammel tradition, som vi genopliver og nu vil føre videre, siger Anne Sophie Gamborg, som er tredje generation på Møllerup Gods.

Julekoncerten afholdes over Herskabsstalden på Møllerup Gods d. 25 november kl. 19.00. Der er et begrænset antal billetter, som kan købes på www.enkeltbillet.dk. Entré inkl. koncert og efterfølgende traktement kr. 350,-. Julekoncerten afholdes til fordel for organisationen Barndrømmen, som kæmper for kunst og kultur til danske børn for at styrke dem i at bryde den sociale arv.