Lej bolig på landet ved Møllerup Gods

Hør nærmere

Vi har både huse og gårde til udlejning. Vil du være en del af Møllerup Gods, så skriv til os. Så får du en henvendelse, når vi har et hus eller en anden ledig bolig på Mols.

Lej en gård eller et hus midt i den smukke natur i Nationalpark Mols Bjerge

Vil du leje en bolig på landet, så flyt ud til os på Møllerup Gods midt på Djursland tæt på Mols Bjerge. Når du lejer et hus eller en nedlagt bondegård på Møllerup, bliver du en del af 800 års kulturhistorie og et levende gods med landbrug og skovbrug.

Vi byder desuden på et smukt, kuperet landskab lige uden for døren. Vi vil gerne dele den glæde, det er, at bo til leje i disse fantastiske omgivelser med voldgrav, park, skove og bølgende marker.

Vore lejeboliger har alle en historie. Vi har nænsomt renoveret dem med respekt for det oprindelige, så de både er hyggelige og komfortable at bo og leve i. De fleste har private haver.

Bo i et omsorgsfuldt lokalsamfund

Møllerup Gods er en del af et harmonisk lokalsamfund, hvor man tager sig af hinanden. Vores boliger ligger tæt på købmanden og friskolen i Feldballe, og selvom der er lidt længere til naboen end inde i byen, så er forholdet meget mere tæt.

Sammen kan vi løfte ansvaret for vores kulturarv og den fremtid, vi må tage vare på. Det gør vi blandt andet ved, at alle boliger er opvarmet med halmfyr, som er en billig og CO2 neutral opvarmning.

Har du samtidig lyst til at arbejde tæt på din bolig, så kan du også leje erhvervslokaler til produktion og kontor på Møllerup Gods. Har du hest, kan vi tilbyde opstaldning, ligesom det er muligt at deltage i Møllerup Jagt.

Bolig på landet - tæt på by og vand

Selvom du kommer til at bo på landet, så er der ikke langt til byen. Vores lejeboliger ligger centralt på Djursland i den praktiske ende af Mols Bjerge

  • 35 minutter til Århus C
  • 15 minutter at nå motorvej E45
  • 8 minutter til handelsbyen Rønde
  • 5 minutter til Kalø Vig
  • Lufthavn 7 km
  • Sjællandsfærgen fra Ebeltoft 20 km
  • Sverigesfærgen fra Grenå 30 km
  • 45 km til Randers

"Fastgroet på den fede måde"

”Her er en helt speciel atmosfære, hvor alle hjælper hinanden. Vi har ikke bil, men hvad gør det, når der er skolebus og 2 km til købmanden? Vi vågner op til 100 fasaner i haven og går i seng til de smukkeste solnedgange. Man gror fast på den fede måde”.

Vanessa Heelas. Flyttede fra København til Møllerup i 2011. Har to børn og to hunde og bor i 120 kvm hus med have.