Flere oplevelser på Møllerup Gods

Rundvisning og foredrag er blot nogle af dem...

Møllerup Gods med 425 hektar mark og skov kan bruges til meget andet end det, vi nu gør. Kun fantasien sætter grænser. Vi er altid parat til at høre, om du har idéer til koncerter, events eller andre aktiviteter, der kunne passes ind i vores smukke rammer i Mols Bjerge.

forsiden kan du se nogle af de oplevelser og aktiviteter, vi har på Møllerup Gods. Men vi har flere oplevelser i paletten, som rundvisning, foredrag og selvskovning.

Rundvisning og foredrag

Oplev historiens vingesus helt tæt på i vores middelalderlige kulturlandskab. Vi laver rundvisninger på bestilling for grupper, hvor vi viser historiske mindesmærker frem og fortæller om driften af Møllerup Gods før og nu. Se priser eller Kontakt os.

Markvandringer

Vi arrangerer også markvandringer, og tilpasser foredraget til den gruppe eller forening, der bestiller. Priser fra 75 kr. pr. person.

Selvskovning centralt i Østjylland

Få billigt brænde, god motion og frisk luft i skovene på Møllerup Gods. Vi tilbyder selvskovning, hvor man selv laver arbejdet. Så får man varmen to gange. Vi glæder os til at se jer til flere oplevelser på Møllerup Gods.

Gårdbutik Møllerup Gods hamp fødevarer HUDPLEJE

Gårdbutikken på Møllerup Gods

Besøg Møllerups Gårdbutik, hvor vi forhandler vores egen fødevareserie - altsammen hudpleje produceret med hamp. Bliv klogere på hampens gode ernæringsmæssige egenskaber, gør en god handel og smag på hampefrøene. Butikken holder åbent hver fredag kl 15 -17 resten af 2018
Besøg også vores webshop her

Har du en idé?

Mangler du et sted til at udfolde din idé, så kom med det. Så ser vi på det.