Flotte udtalelser fra gæsterne

"Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt"

"I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje"

"Fantastisk aften i smukke omgivelser. Det var en stor oplevelse at høre om godsets drift, og at se parken"

En fantastisk aften

Tusind tak for en fantastisk aften i smukke omgivelser. Det var en stor oplevelse at høre om godsets drift, at se parken og få lov til at spise en lækker picnickurv - stor ros til Meny, og slutteligt at afrunde aftenen med Verdensballetten. Så var aftenen fuldendt. Karen og Jørgen Bak Sørensen

En utrolig oplevelse

Som sædvanlig en utrolig dejlig oplevelse, at være med igen i år til Verdensballet. Heldigvis har vi været med fra starten hos jer, og det bliver vi ved med. Dejlig park med de fine bænke til vores picnic - meget fornemt. Balletten, sangen, violinen, og hele arrangementet med dejlig velkomst ved parkeringen, søde mennesker ved indgangen og hele stemningen. INTET kunne være bedre set fra vores side! Inger og Niels Bentzen

Alt fungerer bare

Det var med stor glæde, at jeg for fjerde år i træk så Verdensballetten på Møllerup Gods.
Som tidligere selvstændig får jeg lyst til at sige, at I er meget professionelle til at håndtere de begivenheder, der foregår på Møllerup. Alt fungerer bare ned til mindste detalje. Det er virkelig en oplevelse af de helt store at deltage i jeres arrangementer! Jeg glæder mig allerede til næste år. Birte Lorenzen

En fast tradition

Det var med stor glæde, at vi, mit balletinteresserede barnebarn og jeg, for andet år i træk oplevede Verdensballetten i de meget smukke omgivelser på Møllerup Gods. Vi er enige om, at gøre denne begivenhed til en tradition, så vi har nu sat et kryds i kalenderen for 2016 ved fredag d. 15. juli. Elsebeth Baastrup

Magisk Verdensballet slog alle rekorder

Verdensballet på Møllerup Gods 2015 med førende balletdansere fra The Royal Ballet in London optrådte i en let og charmerende forestilling, og skrev historie med et rekordstort publikum på over 1.700 forventningsfulde gæster, som overværede en fantastisk forestilling.

Det blev en uforglemmelig og magisk sommeraften, hvor flere uropførelser blev leveret af verdensførende balletstjerner midt i Nationalpark Mols Bjerge og med Møllerup Gods som den smukkeste kulisse.

Solodanser Steven McRae stod for den kunstneriske tilrettelæggelse og operasanger Jens-Christian Wandt var som altid den erfarne konferencier. Møllerups smukke kulturhistoriske miljø dannede rammerne om en hyggelig dag med Picnic i Parken og Gourmetmiddag på Hubertus Kroen efterfulgt af forestillingen med nogle af verdens bedste balletdanserer - alt sammen under åben himmel. 

Det var en række af verdensførende balletdansere anført af Roberta Marquez og Steven McRae, som gav en uforglemmelig forestilling på scenen foran godsets karakteristiske hovedbygning. Alle balletdansere er solodansere bl.a. fra de store europæiske balletkompagnier heriblandt The Royal Ballet of London.

Programmet bød også på musik fra violin af den charmerende Charlie Siem og sang af Jens-Christian Wandt og kgl. operasanger Peter Lodahl.

Lokale specialiteter var en succes


Vores picnickurve fra Meny fyldt med lokale delikatesser blev revet væk, ligesom vi mærkedede en enorm efterspørgsel på vores populære 3-retters balletmenuer kreeret af kokken Tommy Friis fra Restaurant Fru Larsen.

Begge blev totalt udsolgt i ugerne op til Verdensballetten. Derudover blev der serveret

  • Lokale specialiteter fra Ebeltoft Gårdbryggeri
  • Gedeis fra Lille Rane-ladegård
  • Lune drikke fra Mols Kafferisteri